"Златното момиче" Християна Тодорова на романтична почивка в Бали

13:20, 21 дек 18 / Любопитно 25 1162 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бившата състезателка по художествена гимнастика Християна Тодорова замина на романтично пътешествие с любимия си Михаил на остров Бали.

Красавицата сподели кадри в профила си в Инстаграм. Хриси и приятелят и много обичат да пътуват и често си подаряват пътешествия. По-рано тази година са били в Монако, а този месец и в Египет.

Хриси се изяви и в "Черешката на тортата", където показа завидни кулинарни умения пред "колегите си" - Ралица Паскалева, Катерина Евро, Ники Илиев и Георги Мамалев.

Тя приготви тиквена крем супа с моркови, целина и кокосова сметана, лаврак с гарнитура от пълнена зелка и страхотен десерт - панакота с бял шоколад и екстракт от българска роза и сорбе от малини. Кулинарните изкушения накараха останалите участници да я оценят най-високо и да ѝ дадат максимален брой точки.

Тодорова разкри, че по време на спортната си кариера е трябвало да спазва убийствен хранителен режим, като се е хранила с по едно яйце на грил за целия ден, което довело до проблеми с метаболизма.

Тя сподели и един момент, който я е разтърсил, когато по време на трнировъчен лагер с отбора, решава да си събере багажа и да се върне в София. Тогава Илияна Раева я връща в ансамбъла с една реплика: "Ние сме твоето семейство. Напускаш семейството си ли?"

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама