Грим тенденции на отминаващата 2018 година

19:30, 21 дек 18 / Любопитно 25 1432 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Краят на годината е близо, затова, ако все още не сте пробвали някои от интересните тенденции в грима на 2018 , имате още малко време да го направите. Ние от онлайн магазин MAKEUP.BG подбрахме няколко от най-популярните идеи, които можете да приложите преди настъпването на новата година.

Ярко червило

Колкото по-смело, толкова по-добре, когато става дума за избора на червило през 2018. Въпреки че ярките устни винаги са били най-лесният начин да добавите цвят към външния вид, тази година имаше все повече вдъхновения от 80-те. И докато течните червила не мърдат от челните позиции, то на мода се завърнаха и традиционните. Каквото и да сте избрали или ви предстои да го направите, не сте сгрешили!

Вътрешни ъгли

Нанасянето на цвят във вътрешните ъгли на очите за 2018-а е също толкова предпочитан похват, колкото плътната очна линия през 2017. Обличането на вътрешните ъгли на очите с бяла очна линия е трик, на който гримьорите разчитат от години, за да направят очите да изглеждат по-големи и по-будни, а добавянето на цветен блясък във вътрешността на ъгълчетата отнася тази техника една крачка напред.

Металическо червило

Това е практичната алтернатива на блестящите устни от предната година: металическо червило. Получавате блясък без да оставяте брокатени частици навсякъде - по дрехите, по бюрото или по лицето на любимия. Изберете най-подходящия цвят, който да приляга на облеклото ви.

Златен блясък

Риана може и да не е измислила златния блясък за лице, но определено го популяризира през тази година със своята козметична марка. Перфектният златен пигмент, може да бъде използван като сенки, на скулите или като акцент под веждите. Подгответе се, че ще го виждате все по-често - на снимки в Instagram или на момичето до вас в бара, тъй като този тренд ще продължи и през 2019-а.

Син цвят на очите

Вероятно сте чували, че синият грим е останал в 80-те, но превъртайки напред времето с 30 години, ще забелязвате този нюанс много често. През 2018 обаче, помитайки матовите сини сенки по целия клепач, в употреба влезе очна линия с този цвят, за да издължи окото по един по-нетрадиционен начин или по долната линия на миглите за малко шик.

Носейки такъв смел грим на очите, неутралният цвят на устните е задължителен.                                                                    

Блестящи червени устни

Сочните червени устни и гладката кожа бяха основополагащи във визията през 2018 година. Освен моден, този грим е и изключително практичен. Лесно можете да постигнете този зашеметяващ вид. Всичко, което е необходимо е обикновено червено червило и гланцирано алено покритие. А и няма как да сбъркате с този цвят на устните си!

Много разнообразие откъм цветове и техники белязаха отминаващата 2018. Съвсем скоро ще разберем и какво ни очаква през следващата година - кои от тези тенденции ще се запазят и кои ще бъдат заместени от нови.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама