Волен Сидеров: За ГЕРБ най-важното е да бият БСП като резултат

10:25, 29 дек 18 / Политика 25 3040 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Коалиционните партньори нямат желание да са с мен на евроизборите, но това го чувам като слухове, официален отговор нямам. Колкото до ГЕРБ в момента тяхното виждане е да бият БСП като резултат. Това им е максимумът на хоризонта, патриотите не са важни“, заяви лидер на ПП „Атака“ Волен Сидеров в предаването „На жълтите павета“ по Телевизия „Алфа“.

ГЕРБ е била създадена през 2006-а година, за да спре възхода на „Атака“. Тази теза разви сегашният коалиционен партньор на партията на Бойко Борисов. Докато аз бях представян като нацист, Бойко Борисов беше като супермен, заяви лидерът на партията. Той подчерта, че въпреки всичко партията му не е била спряна напълно и продължава да съществува.

По повод предстоящите евроизбори, Сидеров отбеляза, че в продължение на месеци говори на коалиционен съвет, че един добър общ резултат би запазил управляващата коалиция.

„Ние нямаме достатъчно време да решим каква точно Европа ще правим и от там дали България ще е държава или просто територия“, коментира още Сидеров, цитиран от Агенция „Фокус“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама