Наскоро назначен учител в Сандански стана сензация в интернет с голи снимки

11:10, 07 яну 19 / Общество 25 1035 Topnovini

Разпространиха голи снимки на наскоро назначен учител в Сандански. 34-годишният певец и футболист от Петричко Карамфил Божиков е учител по музика в Трето основно училище "Христо Ботев" в Сандански. На фотосите Божиков е чисто гол, а интимните си части е прикрил с футболна топка.

Снимките са били заснети с рекламна цел на фестивала "Пирин фолк" преди 10 години. "Не вярвах, че снимки отпреди 10 години ще станат хит за медиите", коментира Карамфил Божиков.

Фотосите са навсякъде в мрежата, а коментарите често са цветущи. Божиков се е примирил, че кадърът, на който позира гол с футболна топка, ще го преследва винаги. Но е сигурен, че това няма да пречи на часовете по музика. Директорът на училището не смята да търси друг учител, защото вярва, че в клас господин Божиков ще научи децата на музика.

"Не мисля, че ще ме подиграват децата. Засега не съм чул критики от родители на ученици", заяви Божиков пред NOVA.

„Каква е стойността на тези клипове нямам намерение да обсъждам. Не мисля, че снимки с 10-годишна давност биха могли и би трябвало да влияят върху професионалното развитие на един млад човек”, смята директорът на ОУ "Христо Ботев" Румен Сидеров.

Всъщност и преди 10 години снимките не носят голяма полза на Карамфил Божиков. Въпреки фотосесията, той не успява да спечели наградата на фестивала през 2008 г.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Ключови думи
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

За или против сте да бъде създаден Икономически кризисен щаб?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 103 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.