Трикове, с които профилите ни в социалните мрежи да станат по-привлекателни

20:00, 07 яну 19 / Любопитно 25 1538 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Само поглед в Instagram, Facebook или Twitter понякога е достатъчен, за да се разбере собственикът на акаунта с какво се храни, почива, излиза, спи. Ако и вие сте от тези, които изпитват желание да споделят личния си живот онлайн, ето няколко трика за секси профил в социалните мрежи, предава "Дарик":

Описанието на характера ви не е толкова важно

Във всеки един сайт за запознанства съществува опция, в която можете да напишете малко повече за себе си. Много потребители вярват, че колкото по-подробно са описали характера си, толкова по-сериозно звучат и имат шанс да привлекат по-интелигентни представители на срещуположния пол. Звучи прекрасно, но не е напълно вярно. Експеримент със снимка на атрактивно момиче по бикини и без никакво описание показва, че няма връзка между външен и вътрешен вид.

Дипломата няма значение

Същото важи и за степента на образование. Важно обаче е каква е заплатата на даден човек. Така например американец, който печели по 250 000 долара на година привлича повече жени, отколкото мъж, който печели по 50 000 долара.

Цветът на косата се харесва по различен начин от двата пола

Установено е, че блондинките, жените с кестенява или червена коса се харесват повече от мъжете. Обратното: жените с черна или сребриста имат много по-малък шанс да постигнат добри резултати в сайтове за запознанства.

Интересни са предпочитанията на жените. Те харесват мъже с леко побеляла коса, а след тях се нареждат мъжете с гола глава.

На мъжете им е доста по-трудно, отколкото на жените

Когато жена пише на мъж в сайт за запознанства, тя има 17% по-голям шанс да получи отговор. Обратното – ако мъж пише на жена, вероятността тя да му отговори е едва 4%. На жените им е нужно да пишат едва на 25 мъже, за да постигнат успеваемост от 99%, а на мъжете на 114 жени, за да постигнат същите резултати.
социални мрежи

Дали жените харесват бира има значение

Проучване е установило, че 60% от мъжете и жените имат вероятност да стигнат до секс, ако жената каже, че обича да пие бира. Същото проучване е открило, че мъжете намаляват шансовете си да спят с момиче, ако отговорят с „да“ на въпроса: Можеш ли да си представиш, че убиваш човек?

Да кажеш „котките ми“ не е секси

Хората обичат да си говорят за домашни любимци, но е много важно какви думи се използват. Проучване на няколко сайта за запознанства показва, че думата „котка“ е на 274-то място по атрактивност при изписване в секция „интереси“ на даден профил. Но ако потребител изпише „котките ми“, то думата се нарежда на 766-то място.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама