Популярен френски тв водещ заяви, че жените над 50 са прекалено стари за любов

10:20, 09 яну 19 / Любопитно 25 1343 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Популярен френски писател и телевизионен водещ предизвика остри критики в цял свят, като каза, че жените над 50 години са "прекалено стари" за любов и за него са "невидими", съобщи Ройтерс.

Ян Моа, който е на 50 години, каза пред сп. "Мари Клер", че "не е способен" да обича жена на неговата възраст и предпочита да излиза с по-млади жени, особено с корейско, китайско и японско потекло.
 
"Предпочитам телата на по-млади жени, това е всичко. Точка. Тялото на една 25-годишна жена е изключително. Тялото на жена на 50 не е изключително въобще", каза Моа, награждаван писател и телевизионен водещ.

Думите на Моа предизвикаха възмущение в цял свят, особено в социалните мрежи. Една журналистка дори пусна снимка на задните си части, която вече е изтрита.
"Ето, дупето на жена на 52 ... какъв имбецил си, не знаеш какво пропускаш", написа журналистката Коломб Шнек в Инстаграм.

Други пуснаха снимки на кинозвезди на 50 години - Холи Бери, Дженифър Анистън, Моника Белучи, за да оборят твърденията на Моа, че по-възрастните не са привлекателни. В отговор на критиките писателят каза пред местно радио, че не може нищо да направи и предпочита по-млади жени.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама