30-те големи кралски скандала, които дворецът не успя да скрие

20:00, 10 яну 19 / Любопитно 25 1938 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Всяко семейство има своите тайни и британското кралско семейство не е по-различно. С изключение на факта, че техните тайни винаги биват разкривани пред целия свят. От промяна в цялата наследствена линия до тихи вечерни разговори с тайни любовници, ето най-скандалните кошмари на кралското семейство до сега:


Голата снимка на Софи Райс-Джоунс

The Sun публикува гола снимка на Софи Райс-Джоунс през 1999 г. само няколко месеца преди тя да сключи брак с принц Едуард, граф на Уесекс. Бъкингамският дворец осъди вестника и нарече това действие “грубо нахлуване в личния живот”. Редакторът Дейвид Уелънд се извини на Софи и обеща никога повече да публикува нейна снимка.

Голата снимка на Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън и принц Уилям отиват на почивка в Прованс, Франция и при завръщането си откриват, че херцогинята е снимана, докато се припича на слънце без горнище. Бъкингамският дворец я защитава, като казва “кралските височества са имали очаквания за уединение в отдалечената къща. Немислимо е някой да прави такива снимки и да ги публикува след това. Повдигнато е обвинение срещу публикацията и фотографа.”

“Мерилин Монро моментът“ на херцогиня Катрин

Херцогинята все още не се е досетила за трика на кралицата, да зашива тежести в ръба на роклята си, но май ще си помисли след този инцидент. Us Weekly съобщава, че немски таблоид е публикувал снимка на Катрин, след като вятър вдига роклята ѝ в стил Мерелин Монро. Дворецът не коментира решението за публикуване на снимката.

Принц Уилям е хванат в бурни танци с модел

Изглежда Уилям отнема ролята на непокорния принц от Хари и е хванат да танцува с модел. Смята се, че това е австралийския модел Софи Тейлър, в нощен клуб по време на т.нар. мъжки ски трип. И има видео за доказателство.

Тези скандали разтърсиха кралското семейство в последните години, но не може да се каже, че са новост в Уиндзор. Още от времето на Уолис Симпсън британската монархия е апетитна хапка за медиите на острова. Можете да научите повече за скандалите в кралското семейство тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама