Жената на Бийбър призна, че се бори с проблем

20:20, 14 яну 19 / Любопитно 25 1581 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Супермоделът Хейли Болдуин посреща 2019-та с нова нагласа. Миналата седмица ко-водещата на “Drop the Mic” направи в Instagram открито и честно съобщение за продължаващата си битка със състоянията на тревожност и паника.

“Влизайки в 2019 г., искам да бъда по-открита и откровена за нещата, с които се боря”, пише Болдуин в дълъг текст в своя акаунт с 16,9 милиона последователи. Той е придружен от нейна снимка, на която усмихвайки се, показва знака на мира.

“Аз съм на 22 г. и истината е, че колкото и прекрасен да изглежда животът ми, аз страдам… Аз съм несигурна, аз съм ранима, аз имам страхове, аз имам съмнения, аз съм притеснена, натъжавам се, ядосвам се”, споделя Хейли.

И добавя: ”Не пиша това, за да ме съжалявате или да ми симпатизирате, а просто, за да кажа, че съм човек... млада жена, научавам коя съм и това е ужасно трудно”. Болдуин отбелязва, че нейната склонност да се сравнява с другите, я кара понякога да се чувства “просто счупена” и окуражва феновете си, особено жените, да обичат себе си и да се подкрепят.

Прочетете още от прочувствената изповед на Хейли и научете как реагира Джъстин Бийбър на нейните думи тук!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама