ВОЛЯ и "Обединени патриоти" с взаимни обвинения заради думите на Каракачанов за ромите

13:25, 17 яну 19 / Политика 25 1708 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

ВОЛЯ и "Обединените патриоти" си размениха взаимни обвинения по повод думите на Красимир Каракачанов за ромите. Веселин Марешки обвини министъра на отбраната, че с изказването си застрашава етническия мир в страната. Искрен Веселинов от Патриотите пък нарече думите на Марешки клевета.

"Тези дни станахме свидетели на опит заради краткотрайни и съмнителни вдигания на личен рейтинг да се постави на карта съдбата на България и на етническия мир в България, обявявайки, че заради едно престъпление, извършено от конкретни хора, едва ли не 20% от българския народ са престъпници", заяви Марешки.

"Тези обвинения в престъпления, ако има някои от народните представители доказателства за тях, редно е да ги даде в прокуратурата, а не да върти една и съща грамофонна плоча от трибуната на Народното събрание. Общо взето всяка седмица без да има каквито и да е доказателства, без намерения да сезира компетентните органи, защото знае, че е лъжа. Тук не говорим за свобода на словото, а за един долен клеветнически нагон, който явно е изключително характерен за г-н Марешки", каза от своя страна Веселинов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама