Ози Озбърн пусна на пазара плюшен прилеп с отхапана глава

20:40, 21 яну 19 / Любопитно 25 1215 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ози Озбърн пусна необичаен мърчандайз със своето лого за да отбележи 37 години от най-шокиращата, но и запомняща се глава в историята на живите рок концерти.
Фронтменът на Black Sabbath предизвика истински ужас в публиката през 1982-а, когато по време на концерт в Айова на сцената отхапа главата на истински прилеп.

Животното, което най-вероятно е било вече мъртво, е било подхвърлено на сцената от фен. Секунди, след като му откъсва главата със зъби, Ози осъзнава, че това не е гумена играчка и веднага е откаран в болница. За да отбележи този паметен момент, метъл иконата пусна плюшен прилеп, чиято глава може да се маха.

“Днес отбелязвам 37 години откакто отхапах главата на онзи ш**ан прилеп! Празнувайте и вие с тази плюше3на играчка с отделяща се глава“, написа Озбърн в Туитър. Закачливият мърчандайз обаче хич не е евтин. Продава се ексклузивно в официалния сайт на музиканта и струва 40 долара. Не е изненадващо обаче, че още на предварителна продажба е изчерпан и съвсем скоро се очаква да се появи в интернет на двойно по-голяма цена.

Наскоро Озбърн направи жест към бившия барабанист на соловите си проекти Лее Керслейк, който в края на 2018-та беше диагностициран с последна фаза на рак. Едно от последните му желания било да притежава платинените албуми, по които са работили заедно и Ози му ги изпрати.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама