P.I.F акустично в "Перото": Малък концерт за големи и техните деца

12:00, 26 яну 19 / Култура 25 830 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сърцат, музикален и изпълнен с откровения – такъв ще бъде Свети Валентин за феновете на P.I.F. в Литературен клуб „Перото“. Специално за празника на влюбените групата избра арт-пространството в НДК за акустичен лайв, до който достъп ще имат и най-малките. „Децата са добре дошли на 14 февруари, още повече, че „Перото“ разполага и със занимателен кът, в случай, че се уморят да танцуват, или им стане скучно да изследват сцената, инструментите и нас.“, споделя с усмивка фронтменът на P.I.F. Димо Стоянов.

Бутиковият лайв за Свети Валентин идва в отговор на множеството запитвания за ранен концерт на P.I.F - началото е в 20 часа. Бандата ще сподели с публиката си едно различно музикално преживяване извън голямата клубна сцена: камерно, но с много чиста и силна емоция. Отваряйки събитието за деца, P.I.F. искат да превърнат малкия си акустичен концерт в семейно забавление.

Заедно с Иван Велков (китара), Христо Михалков (бас) и Мартин Профиров (барабани) са избрали формата story telling (разказване на истории) за концерта на 14 февруари. Между всяка песен ще звучи разказ за създаването й, любопитни моменти от пътя на групата или лични истории. В сетлиста за влюбени на P.I.F. ще влязат обичани песни като „Невидимо дете“, „Цялото небе“, „Обещавам“, „Огън“, „Оставам тук“ и др.

Билети за „P.I.F акустично: малък концерт за големи влюбени и техните деца“ се продават в Билетен център НДК, както и на място в деня на събитието на цена от 15 лв.

Входът за деца е свободен.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама