Търсят истории за най-ценната съпружеска подкрепа в конкурс за Седмицата на брака

08:00, 26 яну 19 25 1007 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Седмицата на брака у нас стартира конкурс за най-ценната подкрепа, която съпрузи са получили и/или получават от своята половинка. Подкрепата може да е най-различна: думи на насърчение, практична помощ, жест, отношение или подкрепа във важен житейски момент, каза пред БНР, Михаела Джоргова, координатор на събитието.

Инициативата е част от международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно, от 7 до 14 февруари, в над 23 страни по света. Нейната цел е да обедини обществените усилия за укрепване и насърчаване на брака и семейството, като насърчава съпрузите да обръщат повече внимание един на друг и да не взимат брака си за даденост.

Желаещите да участват в конкурса следва да изпратят своята история на фейсбук страницата на Седмица на брака (fb.com/brak.bg), заедно със семейна снимка.

Крайният срок за участие в конкурса е 2 февруари. Победителите ще бъдат обявени на 9 февруари, 2019г. по време на събитието. Всяка от двете двойки ще получи тридневна семейна почивка и безплатно участие в третото издание на Училище за успешен брак.

Две двойки ще получат награди. Едната награда ще бъде присъдена за историята събрала най-много харесвания. Втората история победител ще определи журито на конкурса. В неговият състав са: Саша Габровска, директор на Столичен дом за радостни обреди, Стоян Георгиев, семеен терапевт, Владо Николов, бивш капитан на националния отбор по волейбол в екип с техните половинки.

Повече информация за конкурса може да бъде намерена на сайта на Седмицата на брака: brak.bg.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама