В София 180 машини са работили по почистването на снега на улици и булеварди

09:29, 26 яну 19 25 1288 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

180 снегопочистващи машини са работили тази нощ за разчистването на снега по улици и булеварди във всички 24 района на София, съобщава Агенция „Фокус“. Зоните са обработени със смеси срещу заледяване. Извършено е избутване на снежна маса по всички трасета на обществения транспорт, основните улици в столичните квартали, опасните и стръмни участъци, мостовете, както и по общинската пътна мрежа.

Обработена е и Южната дъга на околовръстния път. Опесъчаване е извършено в планината Витоша на пътищата Драгалевци – Алеко и Бояна – Златни мостове. Започва и почистването на прилежащите пространства на спирките на градския транспорт, подходи към подлези и тротоари. Засега градският транспорт се движи по обичайните си маршрути. Обстановката следят екипи на Столичен инспекторат и дирекция „Аварийна помощ и превенция”, които извършват обходи на терен.

Обстановката следят екипи на Столичен инспекторат и дирекция „Аварийна помощ и превенция”, които извършват обходи на терен. Очаква се валежите от сняг да продължат и днес и поради това, автомобилите трябва да бъдат оборудвани за движение при зимни условия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама