Младен Маринов: МВР няма данни Стайко Стайков да е напускал страната

14:52, 30 яну 19 25 1980 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

МВР няма данни Стайко Стайков да е напускал страната. Това коментира вътрешният министър Младен Маринов на граничния пункт "Капитан Андреево". Младият мъж все още не е разпитван и версията за неговото отвличане не е потвърдена, съобщи още министър Маринов.

"Стайков твърди, че не е в състояние, с което да дава данни на полицията, така че той е в медицинско заведение. В момента, в който това стане възможно, колегите ще разговарят с него, за да изясним всички факти и обстоятелства. МВР болница е достатъчно добре охранявано заведение. Настаненият там се охранява от ГД "Охрана", със сигурност няма по-сигурно място от МВР болница", отбеляза Маринов.

 

Назначени са медицински експертизи. По думите на Младенов, на Стайков му се губят моменти и няма спомени.

Във връзка с инцидента, при който бодигардовете на Стайко Стайков отидоха в МВР болница, където е настанен той, и поискаха да поемат охраната му, Маринов подчерта, че лечебното заведение е достатъчно добре охранявано и няма по-сигурно място за него.

Стайков се оказа в МВР болница, след като по-рано беше приет в „Пирогов” с контузии по главата и тялото. Пред разследващите наследникът на алкохолния бос Миню Стайков е обяснил, че е станал жертва на отвличане.

Той се намира в интензивното отделение и предстои да се прецени дали състоянието му позволява да участва в съдебен процес. Софийската градска прокуратура образува проверка по случая.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама