Елтън Джон каза край на турнетата си, за да се отдаде на семейството

13:53, 02 фев 19 / Любопитно 25 1348 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сър Елтън Джон „занемари“ своята кариера, за да прехвърли фокуса върху родителските си задължение към двамата си сина – 7-годишният Закари и 5-годишният Илайджа, съобщава в. „Дейли Мейл“. Той каза „сбогом“ на феновете си преди да завърши по впечатляващ начин изпълнения си с емоции концертв през миналата седмица в „Стейпълс сентър“ в Лос Анджелис.

71-годишният Елтън Джон сподели, че се оттегля от турнетата, за да прекарва повече време с децата си.

„През всичките чудесни години, всичките тези милиони спомени, имах толкова много аплодисменти, които ще ми сигнат за милион животи. И причината да спра е, защото животът ми се промени сега, когато имам прекрасни деца и искам да бъда с тях.

Разбира се сър Джон обеща на почитателите си да не обръща изцяло гръб на музиката - той ще продължи да свири, защото музиката е „най-великата тръпка“, но беше категоричен, че се отказва от турнетата и концертната дейност, за да бъде със семейството си.

Сегашното турне на звездата ще приключи през ноември 2020 г. с концерти във Великобритания, включително пет изпълнения в лондонската „O2 Арена“

„Бащинството ме научи, че няма любов толкова силна, колкото любовта, която имате към децата си. Дори и любовта ми да свиря на живо“, заяви Елтън Джон.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама