Пи Диди живеел с амиши, доял крави и се возел на каруца

16:20, 05 фев 19 / Любопитно 25 1083 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Пи Диди се радва на богатство от 825 милиона долара, което го прави вторият най-богат рапър. Освен с музика, той попълва банковите си сметки от парфюмериен бизнес, модна линия и водка.

Със сигурност нищо не му липсва, но самият той разкри, че един от най-красивите периоди от живота му е едно лято, което прекарал в а общност на амишите в окръг Ланкастър, Пенсилвания, пише БГНЕС.

По време на двумесечен престой в анабаптистката, християнска религиозна група, членовете на която живеят в затворено общество, обличат се просто и не използват съвременни изобретения като автомобили и електричество, той доял крави и събирал плодове.

„Това е едно от нещата, които ми помогнаха да разбера кой съм аз и да стана това, което съм. Тази общителност е шанс да избягате, за да видите как можете да живеете без телефон, например. Тя ви учи как наистина да се обвържете с други хора“, признава Пи Диди.

Звездата, чието истинско име е Шон Комбс, е израснал в беден квартал в Ню Йорк. Той се оказал в Пенсилвания, след като майка му, Янис, се свързала с The Fresh Air Fund - организация с нестопанска цел, която предоставя безплатни почивки на деца от социални групи с ниски доходи.

Рапърът си спомня дните, прекарани в религиозната общност.

"Трябваше да доя крави, да събирам плодове, трябваше да върша много работа. Знаете ли, че веднъж, когато ни заведоха в църквата, там имаше огромна трапеза с вкусни ястия и ние се нахранихме добре. Това наистина ви кара да чувствате обич, да сте едно семейство с всички тези хора."

Пи Диди се шегува, че тогава се возел на конска каруца по цял ден, а сега се вози на Бентли.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама