Австралиец твърди, че е извънбрачен син на принц Чарлз и Камила

18:20, 05 фев 19 / Любопитно 25 1782 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Австралиецът Саймън Доранте-Дей твърди, че принц Чарлз и съпругата му, херцогинята на Корнуол Камила, са неговите истински родители, както и че принцеса Даяна навремето е знаела за съществуването му, пише вестник "Дейли експрес", цитиран от БТА.

52-годишният мъж казва, че е плод на аферата между престолонаследника и неговата възлюбена. Саймън Доранте-Дей смята, че е бил заченат, когато Камила е била на 18 години, а Чарлз - на 17.

Австралиецът за първи път излезе с това твърдение през 2016 г. Сега, в интервю за списание "New Idеa", той е заявил, че разполага с нови доказателства за произхода си, в това число със своя фотография като тийнейджър.

Саймън Доранте-Дей, баща на девет деца, е роден на 5-ти април 1966 г. близо до Портсмут. Осиновен е на 18-месечна възраст от Карън и Дейвид Дей.

"Бях много близък с баба ми. Тя неведнъж ми е казвала, че съм дете на Чарлз и Камила. Не само го намекваше, а го заявяваше направо", казва Саймън Доранте-Дей за списанието.

Австралиецът, който живее в Куинсланд, вярва, че самоличността му е щяла да бъде разкрита преди 22 години, ако не е била трагичната смърт на принцеса Даяна. Лейди Ди загина в автомобилна катастрофа на 31-ви август 1997 г.

"По това време битуваха всевъзможни слухове около кралското семейство и моето съществуването беше един от тях. Мисля, че Даяна беше стигнала до онзи момент, когато търси отговори за живота си, за проявената към нея несправедливост, и беше готова да ги разкрие публично", казва Саймън Доранте-Дей.

Относно своя споделена във Facebook снимка като тийнейджър австралиецът казва: "Някои коментират, че костната структура на лицето ми е същата като на Нейно Величество. Не липсва и прическа в стил Камила".

Един от коментарите гласи: "Уилям прилича малко на теб на тази възраст".

Съпругата на Саймън Доранте-Дей, Елвиана, също вярва във връзката му с кралското семейство.

От "Дейли експрес" отбелязват, че са получили отказ на молбата за коментар, отправена към официалната резиденция на принц Чарлз.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама