Кола с двегодишно дете падна в дере

15:26, 06 фев 19 25 1569 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Автомобил с дете, паркиран на стръмен участък в района на Университетската болница "Канев" в Русе, е потеглил сам днес по обяд и е пропаднал в 10-метров скат в близост до кея на река Дунав. Двегодишното момченце било извадено от колата невредимо от собствената му майка и от свидетел на инцидента, който се притекъл на помощ.

Жена оставила двегодишния си син в колата на стръмна улица, докато настани възрастен човек в болницата. Внезапно автомобилът потеглил и паднал по стръмното дере към река Дунав. Колата прелетяла десет метра и се е задържала между клони и храсти само на метър от железопътните релси на кея.

От областната дирекция на МВР съобщават, че сигналът е подаден в 12.30 часа. Веднага на мястото пристигнали екипи на полицията, на противопожарната служба и на Спешна помощ. 

"Видях автомобила как премина пред мен, прескочи бордюра и пропадна по ската. След него бягаше жена", каза 55-годишният Ивайло Кьосев - свидетел на инцидента.

Детето все пак било откарано за преглед в Спешното отделение на болницата.

Павлов обясни, че предстои с алпийски способ екип на противопожарната служба да обезопаси автомобила, след което с кран колата ще бъде изтеглена на пътя. Движението на влаковете по линията временно е спряно.

Причините за инцидента се изясняват.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама