50-годишен падна във водоем над Благоевград и загина

10:45, 07 фев 19 25 1011 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

50-годишен мъж от Благоевград почина, след като падна във водоем в село над областния град, предаде БГНЕС.

Сигналът за инцидента е получен към полунощ от махала Шоповци на село Бистрица, община Благоевград. Мъжът отишъл в махалата, за да види къщата си, там имало още един човек, с когото снощи седнали да пийнат по чашка.

В полунощ гостът тръгнал да си ходи, домакинът тръгнал с него, за да го изпрати до къщата му. Тъй като в махалата няма ток, той светел с фенерче. По едно време вървящият пред него мъж изчезнал. Приятелят му го открил паднал от скат, висок 6-7 метра в малък водоем. Извадил го от него, но 50-годишният мъж не давал признаци на живот.

Последвало обаждане на тел. 112. Към махалата, намираща се на 5 км южно от пътя Благоевград-Бистрица, води черен път, който минава и през Арабаджийска махала. На място пристигнал екип за аварийно-спасителни дейности на РС ПБЗН-Благоевград.

Мъжът бил изваден от тях над водоема, след което тялото на загиналия е свалено до асфалтовия път. Там смъртта му е констатирана от лекарски екип, а тялото транспортирано за аутопсия в отделението по съдебна медицина на МБАЛ-Благоевград.

Възможно е мъжът, който е много едър, да е получил инфаркт, вследствие на което се е търколил по ската и паднал във водоема, нещо като рибарник. Инцидентът се изяснява от служители на Второ ПУ-Благоевград.

При друг инцидент към 7,15 часа тази сутрин 57-годишна жена падна на улицата в Благоевград. За съжаление на път към болницата е починала.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама