Тайра Банкс отваря тематичен парк за модели

16:20, 07 фев 19 / Любопитно 25 1244 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Супермоделът Тайра Банкс ще отвори свой собствен тематичен парк. В основата на концепцията за развлекателното място ще попадне именно котешката пътечка, като самата създателка на „Следващият топмодел на Америка“ (America's Next Topmodel) обяснява, че иска да даде възможност на всеки да се почувства като звезда на модния подиум.

"Моята мечта за вас скоро ще бъде реалност. Моделленд – място, където всякаква красота ще бъде оценена", написа красавицата в социалните мрежи. Паркът ще е с размери от 1951 кв. м. и ще се разпростира на няколко крачки от плажовете в Санта Моника.

Банкс започва да налива основите на проекта още преди десет години. Тя е черпила вдъхновение от Дисниленд, като към момента се предполага, че паркът ще отвори врати за посетители за първи път най-рано през месец август. За него звездата от „В човешки облик“ ще развива партньорства с коафьори, стилисти, представители на развлекателната индустрия, ресторантьори и технологични специалисти, пише още в съобщението, разпространено до медиите относно Моделленд.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама