Андре Рийо обяви втори концерт в „Арена Армеец“

18:50, 13 фев 19 / Любопитно 25 1205 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Андре Рийо отново ще изнесе два последователни концерта в „Арена Армеец“.

След като миналата година повтори участието си в София поради огромния интерес, заради който всички пропуски за първата му изява бяха изкупени в рамките на само 3 дни. И този път холандецът ще се изправи пред българската публика втори път. Това ще се случи на 9 юни, ден след първоначално обявения му концерт на родна територия. И този път причина за това бяха разграбените като топъл хляб билети.

Маестрото обяви решението си и през 2019-а да се срещне два пъти с българските си фенове часове преди да излезе на стадиона в Амстердам, за да свири преди срещата на любимия си „Аякс“ с „Реал Мадрид“ в турнира Шампионска лига (в сряда вечер). Историята на успеха на Рийо е тясно свързана с холандския отбор. Преди години, все още неизвестен, Краля на валса свири в полувремето на двубоя между „Аякс“ и „Байерн“ (Мюнхен). Всички фенове започват да пляскат и пеят заедно с неговия Second Waltz, както и зрителите пред телевизорите. Това го превръща в суперзвезда буквално за минути и кариерата му полита към космически измерения, за да се превърне в най-продавания класически музикант днес.

Кралят на валса ще доведе своя най-голям частен оркестър в света „Йохан Щраус“, който наброява 60 музиканти, и отново начело ще е българката Кремена Минева, която е първа цигулка в редиците му и свири с гениалния диригент вече близо четвърт век. Повече валсове, много емоции и изненади – това обещават от мениджърския екип на Рийо. Партньор на концертите от българска страна е промоутърска агенция БГ Саунд Стейдж, а пропуските за 9 юни са вече в продажба в мрежата на Eventim, като цената варира между 100 и 250 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама