Вижте историите на шестима души, които станаха известни за една нощ

12:20, 17 фев 19 / Любопитно 25 1909 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Някои хора се сдобиват със славата съвсем неочаквано – лягат си като съвсем обикновени хора, а на сутринта откриват, че станали известни. Днес това никак не е трудно, благодарение на социалните мрежи. Ето историите на 6 души, които станаха известни случайно:

Синди Кимбърли

Синди Кимбърли стана известна, след като Джъстин Бийбър публикува снимка в профила си в Инстаграм с надпис "OMG кой е това!". Синди вече има няколко договора с големи модни агенции и купища покани за кориците на известни списания.

 

 

Джеръми Мийкс

Животът на Джеръми Мийкс се преобръща на 180 градуса през 2014 г., когато полицията публикува негови снимки във Фейсбук. Кадрите развълнуваха жените по цял свят, а Джеръми получи предложение от модна агенция. След като излежа 3-годишната си присъда, сега той дефилира на модния подиум, живее в луксозна къща и кара скъпа кола.

 


Бади Уинкъл

През 2015 година 17-годишната правнучка на Бади се прибира вкъщи и заварва прабаба си облечена в дрехите й. Тя я снима, качва снимките в социалните мрежи и за кратко Бади събира милиони лайкове, положителни коментари и споделяния. Тя дори е участвала в клипове на Майли Сайръс и Фърги, в сериали и реклами.

 


Филип Дюма

 

Преди да навърши 60-години Филип Дюма решава да си пусне брада, да качи снимките в интернет и да попита последователите си дали е подходящ за работа в модната индустрия. В момента вече 63-годишният мъж е забелязан от куп модни агенции и е сред едни от най-разпознаващите лица в индустрията.

 

 

Нусрет Гьокче

Турският готвач става популярен в Интернет през 2017. Той става толкова известен, че дори световни звезди от ранга на Леонардо ди Каприо имитират неговия характерен жест при осоляването на месото.

 

 

Свен Отен

Свен Отен става известен през 2013г, когато качва видео, на което танцува. Видеото днес има над 48млд.гледания. Бързата слава води до основаване на собствена школа за танци, участия в реклами и риалити формати.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама