Цветанов ще участва в регионална Приятелска закуска в Прищина

15:05, 17 фев 19 / Политика 25 1153 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам-председател на партията Цветан Цветанов ще участва утре, 18.02 (понеделник), в регионална Приятелска закуска в Прищина с домакин министър-председателя на Косово Н.Пр. Рамуш Харадинай. В духа на молитвените закуски, на добрия диалог в името на междучовешкото добруване, мира и стабилността – събитието ще събере политици от региона и от САЩ.

Ще участват бившият премиер и настоящ министър на диаспората на Албания Пандели Майко, албанският депутат и бивш министър на отбраната Фатмир Медиу, депутатът Артан Групи и бившият министър на отбраната Зоран Йолевски от Северна Македония, Владмир Маринкович - заместник-председател на парламента на Сърбия, вицепремиерът на Косово Бехчет Паколи, министърът на отбраната на Румъния Габриел Леш, бившият министър на отбраната на Хърватска Анте Котроманович, бившият министър на външните работи на Албания Бесник Мустафай и други.

Делегацията на Конгреса на САЩ, ръководена от сенатор Джеймс Инхоф - председател на Комисията по отбрана в Сената, включва сенаторите Майкъл Енци, Джон Бузман, Марион Раундс, Трент Кели и Грегори Джанфорт.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама