Лейди Гага се раздели с приятеля си Крисчън Карино

11:20, 20 фев 19 / Любопитно 25 1332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската поп звезда и номинирана за "Оскар" Лейди Гага се раздели със своя приятел Крисчън Карино. Това е втората раздяла за певицата през последните три години, съобщи Reuters, цитирана от БТА.

Представител на 32-годишната звезда потвърди пред медиите, че изпълнителката на песента "Shallow" и Крисчън Карино, който беше и неин импресарио, са прекратили връзката си, без да дава подробности.

"Просто не се получи. Понякога отношенията приключват", спомена неуточненият източник пред списание "Пийпъл". "Няма драматична история", добави той.

Новината за раздялата идва дни преди церемонията по връчването на наградите "Оскар". Лейди Гага е номинирана за носителка на отличието за най-добра женска роля за изпълнението си в романтичния мюзикъл "Роди се звезда".

На церемонията за филмовите награди "Оскар" тази неделя Гага ще пее "Shallow," която е и една от предложените за златна статуетка песни.

През октомври 2018 г. Лейди Гага оповести, че с Карино са сгодени. Тяхната връзка започна през февруари 2017 г. - няколко месеца след като певицата беше прекратила 5-годишната си връзка с актьора Тейлър Кини.

На тържественото връчване на музикалните награди "Златен глобус" и на наградите на актьорската гилдия в Лос Анджелис Гага и Карино бяха заедно и изглеждаше, че са в добри отношения. Но на 10-ти февруари, когато Лейди Гага пя на наградите "Грами", феновете забелязаха, че тя не носи големия си годежен пръстен.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама