Пари, власт, корупция, любов и хумор в 13-тия сезон на "Столичани в повече"

18:40, 26 фев 19 / Любопитно 25 1022 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Темите от новините често попадат в сюжета на „Столичани в повече“ – пари, власт, корупция, малко любов и много хумор. В тринайстия сезон на любимия на българите и най-дълголетен комедиен сериал, създателите се придържат към формулата, която запленява милиони зрители повече от 10 години.

Според продуцента и актьор Любо Нейков успехът на поредицата се дължи преди всичко на любовта. „В екипа цари семейна атмосфера и близост, изграждана през годините“, сподели Нейков и призна, че когато не снимат, си липсват взаимно, а когато работят се карат, прегръщат и целуват.

Обръзът на Пацо претърпява най-много трансформации в епизодите, които стартират този петък. Христо Гърбов сподели, че съвременните сюжети ще бъдат много щекотливи тази пролет. Той самият, като актьор, харесва еднакво своите превъплъщения в бедния и скромен кръчмар и милионерът с влияние в Извор. За сметка на това, обратната връзка от феновете е категорична – всички предпочитат добрия брат, а на лошия – мислят страшни наказания. И все още го питат, все пак няма ли брат-близнак.

Режисьорът на поредицата Станислав Тодоров смята, че любовта на публиката се дължи на факта, че доста често в сюжета влизат злободневни теми, в които всеки се припознава или гледа по новините. Отличният актьорски състав е пъстър и ярък, вече е приел ролите като част от същността си. Но призна, че в началото никой не е очаквал да работят по 13-ти сезон на „Столичани в повече“. И са много щастливи, че са част от толкова дълголетна страна на забавлението.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама