Нина Добрев рекламира измислена българска авиокомпания

10:20, 28 фев 19 / Любопитно 25 1768 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската актриса от български произход Нина Добрев се появи в нова хумористична видеопоредица на "Венити Феър", в която дава напътствия за пътна безопасност по време на полет на измислената "водеща авиокомпания на България" на име Bulg-Air-Ia.

"Много от вас може и да ме познават от ситкома Fam или от сериала "Дневниците на вампира", но доскоро не осъзнавах, че не съм създадена да играя в престижни тийнейджърски драматични сериали или в студийни филми. Не! Аз трябва да се снимам във видеоклипове за безопасността на българските авиолинии", казва тя във видеото.

В комедийния клип Добрев обяснява как принципно би трябвало да се подготвя за ролята в продължение на три месеца, но че усещалала как сякаш за тази роля конкретно се е подготвяла през целия си живот. След това произнася на български език: "Време е да ви подготвим за излитане. Щастливи сме, че сте избрали авиокомпания Bulg-Air-Ia". После сякаш силно се разчувства и споделя, че ако някой преди време кажел на малкото бебе Нина, че някой ден ще се снима за тази авиокомпания, тя нямало да повярва.

Следват още реплики на почти перфектен български като: "За да поставите предпразните колани, вмъкнете металния накрайник в закопчалката и изтиглете края на колана, за да го затегнете."

Добрев обяснява и че е голям късмет да бъде режисирана от Казимир Славински, което е явно измислено име на режисьор, който по думите й "просто знае".

Това не е първи случай, в който Нина Добрев демонстрира познания по майчиния си български език пред "Винити Феър". Правила го е и преди за медията във видео, в което обучава американските си съграждани на жаргон на родния си език. Роля, в която преди това влизат още Антонио Бандерас, Джерард Бътлър, Алисия Викандер и Салма Хайек.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама