Германец отмъщава на враговете си посмъртно

12:10, 05 мар 19 / Свят 25 1931 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Германски градинар отмъщава на враговете си след смъртта си. 59-годишният Бернхард Рауман от Мелинген е заложил бомби, преди да умре на хора, с които се е карал през живота си, съобщи "Билд".

От неделя полицията в Кайзерслаутерн изрично предупреждава всички лица, които са били в контакт с Грауман и не са били в особено добри отношения, да бъдат внимателни.

В петък 64-годишен лекар е открит мъртъв пред кабинета си след експлозия.

Скоро след това полицията намерила и тялото на градинаря. Предстои да му бъде направена аутопсия.

В неделя идва редът на друга бомба - в Отерберг, на 8 км от Мелинген. Двама души са пострадали. Експлозивният капан бил заложен сред наредените дърва за огрев пред дома им. Той избухва в камината. Пострадалите са приети в болница.

Бернхард Рауман имал лични или бизнес взаимоотноношения с жертвите на експлозиите. И в дата случая конфликтите аа възникнали в миналото, посочват от полицията в доклада си.

Къщата на градинаря е претърсена. Разследващите предупреждават, че е възможно той да е предриел и други действия преди смъртта си, за да нарани или дори убие и други хора. Те са отворили специална линия, на която да се обаждат жители, които са притеснени от контактите си, които са имали с Рауман.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама