Саундтракът към филма "Роди се звезда" оглави класацията на "Билборд" за албуми

18:40, 05 мар 19 / Любопитно 25 1058 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Саундтракът към филма "Роди се звезда" се завърна на челна позиция в престижната класация Топ 200 на "Билборд" за албуми, отбелязвайки четвърта непоследователна седмица на върха, съобщи сайтът на изданието, пише БТА.

По данни на Нилсен Мюзик от саундтрака за периода на отчитане са продадени 129 000 албумни единици. Наблюдателите приписват възхода на тавата отчасти на церемонията за наградите "Оскар", за които филмът "Роди се звезда" беше с осем номинации. Хитовото парче "Shallow", изпълнено от Лейди Гага и Брадли Купър на наградното шоу на 24-ти февруари, спечели приза за песен от филм.

След две седмици на върха певицата Ариана Гранде отстъпи на втора позиция със 116 000 продадени единици от албума "Thank U, Next".

Третото място при новата подредба заема рапърът Gunna с 90 000 продадени единици от албума "Drip or Drown 2".

Челната петица в класацията Топ 200 на "Билборд" за албуми се допълва от рапъра Офсет с дебютния му солов диск "Father of 4" (89 000 продадени единици) и саундтрака към спечелилия четири награди "Оскар" филм "Бохемска рапсодия" (61 000 продадени единици).

В класацията Хот 100 за сингли първото място заемат Лейди Гага и Брадли Купър с песента "Shallow".

За певицата и актриса това е четвърти сингъл под номер едно в кариерата, а за Купър - първи.

След пет последователни седмици на върха певицата Ариана Гранде отстъпи на втора позиция със сингъла "7 Rings". Следва певицата Холзи със сингъла "Without Me".

Челната петица в класацията Хот 100 на "Билборд" за сингли се допълва от рапърите Пост Малоун и Суа Ли с парчето "Sunflower" и рапъра Джей Коул с "Middle Child".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама