Българо-арменски бизнес форум започва в Ереван

08:50, 12 мар 19 25 2264 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков ще открие българо-арменски бизнес форум в Ереван. В рамките на посещението си в Армения той ще председателства и Осмото заседание на българо-арменската междуправителствена комисия за икономическо и научно-техническо сътрудничество, което ще се проведе на 12 и 13 март.

В официалното откриване на бизнес форума ще участват още вицепремиерът на Армения Тигран Авинян, министърът на транспорта, съобщенията и информационните технологии на Армения Акоп Аршакян, министърът на икономическото развитие и инвестициите на Армения Тигран Хачатрян, както и заместник-министърът на икономиката на България Александър Манолев.

В дневния ред на Осмото заседание на българо-арменската междуправителствена комисия за икономическо и научно-техническо сътрудничество са включени актуални въпроси в областта на транспорта, информационните и технологии и съобщенията, електронното управление, търговията и инвестициите, регионалното развитие и благоустройството, туризма, селското стопанство, образованието и науката, културата, отбраната, архивите, енергетиката, труда и социалната политика.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама