Благотворителен бал организират от Градския ученически парламент - Велико Търново

13:40, 12 мар 19 25 903 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За трети пореден път младежите от Градски ученически парламент, с подкрепата на Община Велико Търново, организират благотворителен бал. Тази година каузата е за закупуване на апаратура за Дома за медико-социални грижи за деца – Дебелец.

Домът в град Дебелец има 65-годишна история. В последните 20 години успешно функционира, изграден и оборудван само чрез дарения, единствен по рода си за област Велико Търново. Дневния център за деца с проблеми в развитието, отглеждани в семейна среда, е за деца от 0 до 7-годишна възраст.

Специални гост - изпълнители на събитието са Лора Караджова и Мартина Иванова, била част от групата Ice Cream. Също така местните изпълнители Гергана Стоянова и Илиян Калинов ще покажат своя талант на бала, а Танцов клуб „Боляри“ ще зарадят публиката с българско настроение.

Мероприятието ще се проведе на 14 Март от 19.00 ч. в зала „Царевец“ на хотел Премиер. Поканите за събитието са на стойност 20 лв. и могат да бъдат закупени от председателя на Градски ученически парламент Савина Иванова на телефон 0884 954 633.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама