Организация на движението във връзка с изграждане на третата метролиния

11:25, 06 фев 19 25 900 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във връзка с разширение на метрото в гр. София: Трета метролиния бул. "Ботевградско шосе" - бул. "Владимир Вазов" - Централна градска част - жк Овча купел - позиция 3 - от бул. "Цар Освободител" до бул. "Ген. Данаил Николаев", се въвеждат следните промени в организацията на движение от 00:00 часа на 04.02.2019г. до 24:00 часа на 04.08.2019г.:

-забранява се влизането на пътни превозни средства /ППС/ по западното пътно платно на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между ул. "Силистра" и бул. "Янко Сакъзов", като движението на ППС ще се извършва двупосочно в източното пътно платно на булеварда в същия участък. 
-закрива се наказателният паркинг на "ЦГМ" в разделителната ивица на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между ул. "Силистра" и бул. "Янко Сакъзов".
-движението на ППС по ул. "Силистра" ще се извършва еднопосочно между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и ул. "Чамкория" в посока ул. "Чамкория".
-закриват се местата за почасово платено паркиране на източното пътно платно на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между бул. "Янко Сакъзов" и ул. "Силистра" и по западното пътно платно на ул. "Проф. Милко Бичев" между бул. "Ген. Данаил Николаев" и ул. "Силистра". 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама