Ромео Бекъм има връзка с актрисата Мили Боби Браун

11:20, 19 мар 19 / Любопитно 25 2231 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Любовта витае във въздуха за поголемите момчета в семейството на Виктория и Дейвид Бекъм. След като най-големият син на двойката, Бруклин, вече може да се похвали с две завоевания - актрисата Клоуи Грейс Морец и манекенката Хана Крос, дойде ред
и на по-малкият му брат Ромео да се изяви на любовното поприще, пише вестник "Дейли стар", цитиран от БТА.

Според неназован източник, цитиран от вестник "Сън", 16-годишният Ромео Бекъм отскоро има връзка с 15-годишната холивудска актриса Мили Боби Браун.

Ромео и Мили се познават още от 2016 г., когато се срещат на тържествена гала на УНИЦЕФ, на която младата актриса е отличена с награда заедно с Дейвид Бекъм. След проявата те продължават да поддържат контакт в социалните мрежи, като наскоро отношенията им придобиват романтичен характер.

"Връзката им е в начален етап, но Мили и Ромео са изключително сладка двойка", отбелязва източникът. По думите му младите влюбени имат одобрението на Виктория
Бекъм, която е голяма почитателка на Мили Боби Браун.

Холивудската актриса е родена в Испания, но прекарва по-голямата част от детството си във Великобритания, преди да се премести в САЩ. Мили Боби Браун е известна с ролята си в хитовата поредица "Странни неща" на Нетфликс. Младата актриса преди е имала връзка с певеца Джейкъб Сарториъс.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама