Българин нападнал минувачи и полицай в парк в Рим

12:40, 19 мар 19 / Свят 25 847 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Български гражданин предизвика страх и паника в най-големия римски парк ''Вила Памфили'', съобщи в. ''Месаджеро'', цитиран от ''24 часа''. Млад мъж, за когото впоследствие се установило, че е с българско гражданство, нападнал без никаква причина по лицето двама възрастни минувачи на алея във ''Вила Памфили''.

Той ударил по лицето единия от тях, след което друг минувач се впуснал след него, за да го спре, тъй като явно бил в объркано състояние. Щом го настигнал, последвал втори удар от българина, този път по лицето на друг възрастен минувач, след което пак се впуснал да бяга. Опитващият се да го спре италианец повикал случайно минаващата патрулна кола на полицията, която тръгнала по дирите на българина. Дошли на помощ и други 3 полицейски коли.

Операцията по задържането му се оказала по-трудна от предвиденото, защото мъжът, освен че бил в превъзбудено състояние, не говорел италиански и нямал документи у себе си.

Петима полицаи били необходими, за да възпрат българина. Той обаче успял да рани и полицая, който му слагал белезниците. Едва по-късно се установило гражданството на нападателя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама