Теодора Духовникова обещава любовни сцени в „Дяволското гърло“ още в пета серия

16:20, 20 мар 19 / Любопитно 25 1305 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Мия Язова е събирателен образ на реално съществуващи служители на сигурността. Когато наблегнеш на детайлите в една сцена, всичко е много по-достоверно. Мисля, че Теодора Духовникова се справя чудесно с ролята си и вдъхва на образа живот, който кара служителите в полицията и ДАНС да се чувстват горди, сподели криминалният психолог Росен Йорданов по Нова телевизия. Йорданов помага на актрисата в първата по рода си българска криминална драма да се подготви за своето превъплъщение в агент Мия Язова.

„В реалния живот съм много далеч от образа на агент Язова. Това беше трудна роля за мен, а предполагам е трудна и по принцип за жена. Опитахме се да запазим нейната женственост и сексапил, но не сме акцентирали върху чисто женските ѝ качества. Имаше и доста интензивна подготовка. Карах коли по полигони, стрелях и още много такива неща, типични за тази професия”, разкри Теодора Духовникова. „Любовните сцени с Владимир Карамазов ще са в пета серия. Ясно е, че ще има любовна история между Мия и Филип, но тя ще е точно такава каквато подобен сериал заслужава", загатна с усмивка Теодора Духовникова.

В предстоящия епизод Теодора Духовникова отново ще влезе в обувките на агент Мия Язова, за да се върне към разследването, но този път ще доведе със себе си в Смолян и дъщеря си Диана. Дали нейната поява ще затрудни разследването и как ще се отрази на взаимоотношенията помежду им? Ще остане ли незабелязана Диана за местните хора, с кого ще я срещнат обстоятелствата и дали самата тя няма да се окаже в опасност?

Според Мия извършителят отнема на жертвите нещо конкретно, свързано с някаква символика. Има добър самоконтрол, може би е сериен извършител и има някаква мисия. Тя вижда нещо лично в мотива - ярост, ненавист. Дали е на прав път и докъде ще ги заведат новите следи?…

Междувременно Филип Чанов ще се обърне към брат си Асен с молба за помощ като човек, който познава добре планината. Разследващите ще се изправят пред страховит нов случай на изчезнало край Тъмното езеро дете.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама