Таксиметрови шофьори излизат на протест с шествие по "Цариградско шосе"

07:05, 21 мар 19 25 1270 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Таксиметрови шофьори излизат на протест заради нелоялна конкуренция. Става въпрос за фирма за таксита на ръба на закона. Комисията за защита на конкуренцията образува и проверка по случая, а срещу нелегалните таксита се обединиха всички таксиметрови фирми.

Шофьорите планират да преминат с шествие по бул. "Цариградско шосе", а самият протест ще бъде около храм-паметник "Александър Невски".

От Столична община обявиха, че ще има организация на движението заради готвения протест. Движението по ул. "Оборище", бул. "Васил Левски" и зоната около пл. "Александър Невски" ще бъде блокирано.

От 07.00 ч. до приключване на мероприятието на 21.03.2019 г. се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства, както следва: На северозападната дъга на пл. „Св. Ал. Невски“ между ул. „Оборище“ и ул. „11-ти август“, зад църквата „Св. София“; На ул. „Оборище“ между ул. „Г.С.Раковски“ и пл. „Св. Ал. Невски“; На ул. „Оборище“ между бул. „Васил Левски“ и пл. „Св. Александър Невски“; На югоизточната дъга на пл. „Св. Ал. Невски“.

За времето от 13.00 до 14.30 ч., на 21 март, се разрешава паркирането на автомобилите, участващи в шествието на крайна дясна пътна лента на бул. „Цариградско шосе”, между 7-ми км.,и ул. "Враня" в посока център, извън обхвата на спирките на масов градски транспорт и зоните за престрояване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама