Деси Добрева ще посрещне рождения си ден с концерт в Пловдив

18:20, 21 мар 19 25 1351 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Броени дни остават до концерта на Деси Добрева в Пловдив, който ще се проведе на 28 март.

''Изключително се вълнувам, че ще посрещна рождения си ден на сцената заедно с пловдивската публика. За мен проекта ''Лудо младо'' е нещо много лично, тъй като го подготвям от много години. Целта ми беше да възродя българската песен като й дам нов живот и затова всяка песен и всяка нота е изстрадана и преживяна от мен'', споделя дни преди концерта самата тя.

''През годините имах възможността да срещна най-различни таланти и съм много благодарна, че успях да събера един страхотен екип от съмишленици – музиканти и танцьори, и не само, които вярват в мен и в това, което правя. На сцената на зала ''СИЛА'' в гр. Пловдив ще имам щастието отново да съпреживея магията на концерта ''Лудо младо'' заедно с най-добрите – уникалните музиканти в бенда ''Лудо младо'' и танцьорите от ''В шоплука'', и още.

Ще пеем с цяло сърце и гърло любимите български песни ''Катерино моме'',''Йовано, Йованке'', ''Една българска роза'', ''Кой уши байряка'', ''Лудо младо'', и много други. Специално за този проект написах хорото ''Добревото'', което ще чуем и надявам се, изтанцуваме заедно на 28 март в зала ''СИЛА'' от 19 часа , и още, и още'', допълва Деси.

Билети може да закупите в Билетен център пред община Пловдив, туристически информационен център до Римски стадион, касата на Античен театър (вход към АМТИИ), както и в цялата партньорска мрежа на Ивентим.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама