Разкъсана облачност през последния работен ден

07:15, 22 мар 19 25 1104 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

През деня ще духа слаб северен вятър. Облачността ще е разкъсана, предимно значителна. Минималните температури ще са предимно между 2 и 7 градуса, дневните ще се повишат и максималните ще са от 14 до 19 градуса, сочи прогнозата на НИМХ.

По Черноморието облачността ще е разкъсана, предимно значителна, едва привечер ще намалява. Преди обяд ще духа слаб до умерен вятър със северна компонента, който до вечерта ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще са между 12 и 15 градуса. Температурата на морската вода е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините преди обяд облачността ще е предимно значителна, но вероятността за валежи е малка. По-късно през деня ще намалява и над повечето райони ще се установи предимно слънчево време. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 7, на 2000 метра - около 0 градуса.

През почивните дни ще преобладава слънчево време с по-значителна облачност в събота над Източна България, но без валежи. В нощните часове и сутрин ще бъде почти тихо и ще се понижат минималните температури, а дневните ще се повишат и в неделя отново ще достигнат, на места и ще надхвърлят 20 градуса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама