Румен Петков: Каквото за Цецка, това и за Цецко

16:30, 23 мар 19 / Политика 25 1905 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Каквото за Цецка, това и за Цецко. Цветанов в момента е на инструктаж в САЩ. Като се върне, смело с куфара за село и да обяснява там на комшиите как той спестява 15 хиляди лева на месец.
Това каза лидерът на АБВ Румен Петков по време на пресконференция във връзка със скандала с апартаментите и оставката на Цецка Цачева като правосъден министър.

Според Петков БСП  е трябвало да иска анкетна комисия и вот на недоверие за апартаментите.  Адекватното действие е на часа, влизане в Народното събрание и искане за назначаване на парламентарна анкетна комисия, която да разследва случая, каза Петков и обясни, че тази комисия е трябвало да бъде доминирана от опозицията.

Парламентарна анкетна комисия с един единствен мотив – вече веднъж институциите обясниха как на Цецо тъщата му дала пари от пенсията си за 6 апартамента. Петков  посочи, че в АБВ е предупредил младежите да внимават с тъщите.  Цветановщината стига до там, че апартамента, който им струва 1,6 млн. лв. Какво означава това 160 хил. лв. на година, допълни още Петков.

Той попита от какво е спестявал Цветанов. Това мълчание, това неискане на анкетна комисия, означава да оставим тези, които ни обясниха, че тъщата му е дала 6 апартамента, сега да кажат, че баджанак му е дал седмия, коментира още Петков. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама