Слънчева и топла неделя ни предстои

09:10, 24 мар 19 25 1176 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Времето ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Минималните температури ще са от минус 2 до 3 градуса. Максималните температури ще са между 16 и 21 градуса, по-ниски ще останат в Източна България - между 12 и 15 градуса.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен северен вятър, който до края на деня ще се ориентира от юг-югоизток. Максималните температури ще са между 12 и 15 градуса. Температурата на морската вода е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще преобладава слънчево време. Ще е ветровито с умерен до силен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 9, на 2000 метра - около 2 градуса.

В понеделник ще бъде предимно слънчево, със слаб запад-югозападен вятър. Минималните температури в повечето места ще са между 0 и 5 градуса, а дневните ще се повишат и максималните ще са между 18 и 23 градуса. Във вторник от запад облачността бързо ще се увеличи и на места ще превали дъжд, в планините над 1000 метра - сняг. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще бъде слаб до умерен и ще започне понижение на температурите, което ще продължи и през следващите дни, съобщават от НИМХ.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама