Джеймс Бонд се върна в Сърбия, откъдето произлиза, за да приключи живота си

19:20, 26 мар 19 / Любопитно 25 1127 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британският актьор Даниъл Крейг пристигна в Белград, като причината най-вероятно е заснемането на 25-ия филм от поредицата за агент 007, в чиято роля Крейг ще бъде за последен път, пише белградският вестник "Курир", цитиран от Танюг и БТА.

Вестникът спекулира, че е възможно идеята да е Джеймс Бонд да се върне в страната, от която произлиза, и в нея да приключи своя живот, имайки предвид, че писателят Иън Флеминг е получил вдъхновение за този образ от сръбския агент Душан Попов, който по едно време живеел в Белград.

Сред възможните причини, поради които Крейг е пристигнал в Белград, "Курир" посочва търсенето на локация за някой нов филм, като според вестника най-вероятно е било решено именно новата продукция за Джеймс Бонд да се снима в Сърбия. Вестникът припомня, че когато се снимаше предишният филм от поредицата, британският "Дейли мейл" писа, че той ще се снима в Сърбия, макар това да не се случи.

Крейг миналата година потвърди, че ще играе в още един филм за тайния агент Джеймс Бонд, но подчерта, че това ще бъде неговото последно появяване в тази роля.

Дали Даниъл Крейг ще приключи кариерата на Бонд и за последен път ще облече смокинга на агент 007 именно на улиците на сръбската столица, ще научим до лятото, когато са планирани снимките на филма, пише "Курир".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама