Карди Би: Не се гордея с това, че съм дрогирала и обирала мъже

16:20, 27 мар 19 / Любопитно 25 1263 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Рап изпълнителката Карди Би влезе в обяснителен режим, след като в мрежата се появи видео от Instagram, в което хип-хоп звездата признава, че докато е работила като стриптизьорка, е дрогирала и обирала мъже.

Видеото е с давност отпреди три години – точно по времето, когато популярността ѝ започва да набира скорост.

От клипа се разбира, че Карди Би е бясна заради коментари по неин адрес, че постига успехи без да се е потрудила за това.

„Нищо не ми беше дадено даром. Нищо”, казва певицата преди да признае, че е канила мъже в хотел, след което ги е дрогирала и обирала.

Във вторник носителката на награда „Грами” излезе с позиция, която гласи: „Независимо дали решенията, които съм взимала, са били лоши, правех това, което се налагаше да направя тогава. Никога не съм твърдяла, че идвам от идеален свят”, посочва изпълнителката.

Тя допълни, че принадлежи към хип-хоп културата, в която е прието да говориш за лошите неща, които си правил, за да можеш да стигнеш до положението, в което си днес.

„Никога не съм възхвалявала нещата, за които говоря в онова видео, дори не съм ги споменавала в музиката си, защото не се гордея с тях и усещам отговорност. Изборите, които съм правила в миналото, бяха продиктувани от това, че възможностите ми бяха ограничени”, посочва тя.

Тя подчертава, че мъжете, за които говори в клипа, са хора, с които е излизала и те са били наясно със случващото се.

Видеото предизвика бурни реакции в социалните мрежи. Някои дори използваха хаштага #SurvivingCardiB (#ДаОцелеешСледКардиБи) като препратка към документалния филм „Да оцелееш след Ар Кели”, който разказва за сексуалния и психически тормоз на ар енд би изпълнителя Ар Кели над различни жени.

Други пък сравниха Карди Би с комедианта Бил Козби, който излежава присъда в затвора за дрогиране и сексуално насилие.

Въпреки масовите критики, все пак се намериха и такива, които защитиха рапърката заради факта, че е била откровена.

Карди Би е едно от най-популярните имена в съвременната хип-хоп музика, с огромен комерсиален успех. Започнала е като стриптизьорка в „Бронкс”, след това става риалити звезда с помощта на Instagram.

Комичният ѝ талант и усетът ѝ за музика я изстрелват на музикалната сцена. През последните месеци песните ѝ доминират в музикалните класации зад океана.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама