27-годишният Георги Недев сменя Цветанов в парламента

18:10, 27 мар 19 / Политика 25 1269 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

27-годишен треньор по мотокрос Геоярги Недев е следващият в листата на ГЕРБ от Велико Търново, който трябва да заеме депутатското място на Цветан Цветанов в парламента.

В момента Недев е най-младият общински съветник във Великотърновския общински съвет. Шеф е на Младежи ГЕРБ в града.

Георги Недев е едва на 24 г., когато попада в листата за народни представители и се превръща във феномена 11/11. На изборите той има 2 861 преференции, с близо 200 повече от самия Цветан Цветанов.

"Вярно е, че аз съм следващият, но вече нямам амбиции да влизам където и да е. Аз се пренасочих, работя в частния бизнес, отворих собствена рекламна агенция и в момента усилията ми са насочени натам. Не сме разговаряли с ръководството на ГЕРБ по този
въпрос. Не съм сядал въобще да размишлявам твърде сериозно, засега оставям нещата да си вървят, както си му е редът и ще взема решение, когато трябва да взема решение", коментира пред вестник "24 часа" Георги Недев.

Той е завършил Педагогика на физическото възпитание във ВТУ "Св.св.Кирил и  Методий". През 2014 г. създава и ръководи собствен мото клуб. Дългогодишен състезател по мотокрос. Със собствени средства изгради трасе край старата столица, на което води тренировките на 15 състезатели. Кандидатурата му бе издигната за председател на Федерацията по мотоциклетизъм на последното отчетно-изборно събрание.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама