Волен Сидеров: Цветанов стана жертва на американски сблъсък на българска територия

09:45, 31 мар 19 / Политика 25 1167 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

,,Иронизирам често Цветан Цветанов, но той не се засяга. Той се опитваше да сплотява групите", заяви председателят на "Атака" Волен Сидеров.

„Цветанов стана жертва на американски сблъсък на българска територия. Все пак компроматите дойдоха от американско радио. Борисов трябва да потърси пряка връзка с Тръмп. На посещението си в САЩ Цветанов се свързва повече с хора, по-близки до Обама, отколкото до Тръмп“, каза още Сидеров.

„ГЕРБ могат да си направят изборите и без и с Цветанов. Борисов се самонаказа, като изтегли Цветанов. Но така премиерът запази партията си и общия имидж, не може без щети“, допълни той.

„Народът е чувствителен относно луксът и имотите. Често сделките за имотите на хората във властта са законни, но и морално укорими. Не всички в политиката и съдебната система са с по-евтини жилища, но накрая на цялата гилдия се слага етикет“, коментира още лидерът на „Атака“.

"Мисля, че е ясно, че от малката коалиция няма да сме заедно на евроизборите. Има страх, че третата партия ще бъде изолирана. Поради неприемливостта на НФСБ ще се явим отделно на евроизборите. От НФСБ казаха "не с Атака". Много се различаваме", разкри Сидеров.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама