Репортерка се оплака, че я бъркат с Джени Суши

13:20, 01 апр 19 / Любопитно 25 1645 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската журналистка Хелън Йи се оказа косвено засегната от скандала между Кубрат Пулев и Джени Суши. Красавицата трябваше да обяснява, че всъщност няма нищо общо с Кралицата на голото суши и по никакъв начин няма претенции към българския боксьор.

"Разберете, не съм аз! Да, направих интервю с Пулев, но той не ме целуна!", написа Хелън в своя профил в социалните мрежи, след като получи десетки неприятни съобщения от поддръжници на българина.

Объркването идва от това, че именно Йи направи интервю с българския боксьор преди мача му с Богдан Дину. Тя и Суши си приличат визуално, но според Хелън всички пресечни точки спират с това.

"В бокса съм от 2016 година и не съм я виждала. Такива като нея петнят името на професионалистите", допълва тя.

Джени Суши, чието истинско име е Дженифър Равало, нае известната адвокатка Глория Олред, след като българският боксьор я целуна по време на интервю след победата му над румънеца Богдан Дину.

Какво знаем за топ адвокатката, която се изправя срещу Кобрата?

Тя настоява лицензът на Кобрата да бъде отнет от Световната боксова асоциация, а до изслушването на боксьора от Атлетическата комисия на Калифорния на 14 май, той няма право да участва в мачове само в този щат.

В отговор на исканията на Суши, от щаба на Пулев разпространиха видео, на което се вижда как репортерката се забавлява на партито на боксьора след победата и въпросното интервю.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама