Полицай направи "гол арест" на дилър в сауна

16:55, 01 апр 19 / Свят 25 1095 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бдителен полицай от Стокхолм арестува укриващ се престъпник, след като двамата се срещнали чисто голи в парна сауна, предаде Локал Юръп.

Офицерът тъкмо се аклиматизирал към силната жега, когато през мъглата от парата осъзнал, че един от мъжете, седящи до него, е разпространител на наркотици, избягал, след като е бил осъден на затвор, предава Канал 3.

"По някаква удивителна случайност и двамата се разпознали в сауната", разказа Кристофър Боман, заместник-началник на полицията в района на Стокхолм, Ринкби.

"По-лесно е да предприемете действия, когато имате колеги с вас и всичките си инструменти и екипировка. Наложило се е да опитва начини да го задържи заради липсата им", разясни специфичните трудности на голото задържане на своя колега Боман.

Арестът бил потенциално опасен, тъй като издирваният е бил признат за виновен и за опит за нападение над държавен служител.

Офицерът бил поздравен във Фейсбук от управлението в Ринкби с пост под заглавието "гол арест". "На нашия скъп колега, който държи ума си буден, загрявайки тялото си. На човека, който в потенциално опасна ситуация се справи блестящо, въпреки отдаването в този момент на релакс и СПА“, се казва в поста.

Отдолу постът е подписан: "Ние сме навсякъде. Дори и да не ни виждате, ние сме там."

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама