Как да организирате хладилника си по време на диета?

11:00, 07 апр 19 25 1548 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Преди лятото е идеалното време за диети. Умът ви е само в хладилника и на всеки няколко минути се улавяте да отваряте вратата му. Ако вътре е пълно с полуфабрикати, сладки неща, суджуци, ликьори и т. н. нищо чудно, че ви е трудно да спазвате режим.

Необходимо в да организирате така рафтовете, че да работят за вас и вашето отслабване. Вижте няколко съвета.

Нарязани плодове

Веднага след като купите плодове, ги измийте и нарежете на кубчета опаковани. Поставете ги на места, които ще хващат окото ви всеки път, когато ви се дояде сладко и отворите хладилника.

Пригответе зеленчуците

Същото важи и за зеленчуците – мийте, режете, подредете в кутии, за да е готово всичко за консумация. Направете си миксове от салати, които лесно и бързо да хапвате на мига.

Обезмаслени продукти

Заменете всички млечни храни с такива, които са по-малко маслени. Изхвърлете плодовите млека – имате си обикновено мляко и торбички с плодове.

Заредете с протеини

Сьомга, пуешко, пилешко, яйца – те са ваш приятел по време на всяка една диета. Групирайте ги до вече нарязаните салати. Така лесно ще визуализирате цялото ядене и няма да се изкушавате от друго.

Изхвърлете алкохола и газираното

Нека не е пред очите ви постоянно. Дръжте вода и фреш в хладилника и дотам. Останалите питиета приберете на сухо и тъмно в някой долап, за който ще забравите, пише "Тялото".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама