Хари и Меган разбиха рекорд за последователи в Instagram

08:20, 04 апр 19 / Любопитно 25 1056 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ден след като създадоха собствен официален акаунт в Instagram, принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган вече имаха над 2,7 милиона последователи в социалната медия, съобщи Франс прес, цитирана от БТА.

Сред последователите са водещи родни и холивудски знаменитости. Сред звездите, последвали херцозите на Съсекс, са бившият футболен ас Дейвид Бекъм, холивудските актриси Гуинет Полтроу и Блейк Лайвли, боливудската актриса Приянка Чопра, певецът Зейн Малик, моделът Кели Брук.

Почитатели на кралската двойка приветстваха възторжено принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган в социалната медия.

"Чудесна новина. Добре е, че ще можем да следваме дейността Ви чрез официален акаунт. Поздравления. Много сме щастливи", пише радостен последовател на херцозите.

Създаването на собствен официален акаунт е поредната стъпка към отделянето на принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган от принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин, с които съжителстват в двореца Кенсингтън и досега споделяха с тях официалния дворцов акаунт в Instagram.

След предстоящото раждане на първото им дете херцозите на Съсекс ще се преместят в резиденцията Фрогмор хаус.

От Книгата за рекордите на Гинес казаха, че акаунтът на Хари и Меган е счупил рекорда за бързина за набиране на 1 милиона последователи.

Символичният праг е бил преодолян само за 5 часа и 45 минути. Рекордът беше поставен от южнокорейския кей поп изпълнител Канг Даниел и беше 11 часа и 36 минути. Преди това папа Франциск постави рекорд от 12 часа.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама