Елизабет II забрани на Меган да носи някои кралски бижута

16:20, 04 апр 19 / Любопитно 25 1066 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кралицата на Великобритания Елизабет II е забранила на херцогинята на Съсекс Меган Маркъл да носи някои от безценните бижута от кралската колекция, пише "Дейли мейл".

Част от предметите, които се заемат само по преценка на Нейно Величесто, няма да бъдат достъпни за съпругата на принц Хари, твърди вътрешен източник от двореца.

Смята се, че до тези рестрикции се е стигнало, тъй като кралицата била "разочарована от взискателното поведение на Меган" преди сватбата й с Хари миналата година. Тогава той разпоредил на персонала да изпълняват всичките желания на съпругата му.

Твърди се, че Бъкингамският дворец налага тези строги нови правила спрямо херцогинята на Съсекс, "за да се поддържа реда и йерархията" в кралското семейство.

Кралицата притежава частна колекция от корони, диадеми, огърлици и обици. Тя ги преотстъпва на членове от семейството при държавни посещения и официални събития, само по собствена преценка.

"Очевидно Кейт е следващата принцеса на Уелс и е част от кралското семейство от повече време, което прави тези предмети достъпни за нея. Това не означава, че няма да бъдат предоставени и на Меган за в бъдеще, ако ситуацията се промени", твърди източникът пред "The Sun".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама