Закопчаха дилър със 77 хиляди лева джобни в Пазарджик

09:50, 07 апр 19 25 3097 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Спипаха дилър на дрога със 77 хил. лева в Пазарджик. Това е станало по време на полицейска акция за противодействие на разпространението и притежанието на наркотици.

Екипи от сектор "Криминална полиция" задържаха дилър за района на областния град. Полицаите извършили проверка на апартамент, в който живеел 26-годишният Е.Д. В помещенията били открити девет полиетиленови пликчета съдържащи суха листна маса от глави и съцветия. 

При направения полеви наркотест се оказало, че става въпрос за марихуана. В жилището са открити още над 77 000 лева, 4755 евро, неголямо количество британски паунди и щатски долари. Предстоят действия за изясняване произхода на парите.

Служители от сектора са засекли и заловили тийнейджърка и 37-годишен мъж от областния град с неголеми количества марихуана, които са за негови клиенти. На един от входовете към областния град автопатрул от полицейския участък "Изток" спрял за проверка лек автомобил, управляван от пазарджиклията К.М.- 41 г. 

Мъжът съхранявал в себе си полиетиленов плик с бучка светлокафяво вещество, което се оказало хероин. Теглото на намерената дрога е малко над 6 грама. Тримата мъже и младото момиче са задържани в ареста за срок от 24 часа. Спрямо Е.Д. се води разследване за разпространение на наркотични вещества.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама