30 звезди, станали известни след 30-тата си годишнинa

19:00, 09 апр 19 / Любопитно 25 1145 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Отдавна минахте на свещички с първа цифра три? На семейните сбирки постоянно ви питат какво сте направили с живота си? Приятелките на майка ви не спират да обсъждат неясното ви бъдеще? Самите вие усещате как времето изтича като песъчинки между пръстите ви, а все още нямате и минута ефирно време в телевизията?

Не се притеснявайте! Не сте сами! Много от най-известните хора са имали подобна съдба. Показваме ви 30 звезди, които са се запознали със славата, след като са прехвърлили 30-те. И препрочитайте статията всяка вечер преди да заспите и всяка сутрин след ставане. Вселената има уши!

Алън Рикман, 42

Най-разпознаваем от ролята си в „Хари Потър“, актьорът започва да се развива в съвсем друго поприще. Преди да се ориентира към актьорството, бил графичен дизайнер. Дори отворил собствено студио за графичен дизайн, наречено „Графити“. На 26 години Рикман решава да стане актьор и се записва в Кралската академия за драматично изкуство. Талантът му е забелязан след като участва в „Умирай трудно“ през 1998 година, когато е на 42 години. Ролята му на Сивиръс Снейп в „Хари Потър“ го изстрелва в Космоса. Първата част излиза през 2001, а Рикман е на 55 години.

Самюел Джаксън, 46

Вече на 70, Самюел Джаксън е известен като един от най- печелившите актьори на всички времена. Снимал се е в повече от 100 филма. В ранните си години е привлечен от драмата, но става известен с участието си във филма „Криминале“. Тогава е на 46.

Морган Фрийман, 50

Морган Фрийман е един от най- уважаваните актьори в Холивуд. Обича да играе от дете, но след гимназията избира да се присъедини към Военновъздушните сили и да стане военен пилот. Напуска армията, за да стане актьор, но му отнема време. На 50 прави големия си удар с участието си във филма „Уличен хитрец“.

Вижте кои актьори още стават известни след своите 30-те години тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама